Kedves Ifjú Pár !

Elõször is, hadd gratuláljak Nektek! Bizonyára tele vagytok izgalommal, no meg szervezni valóval így a nagy nap elõtt!
Valószínûleg sosem gondoltátok volna korábban, hogy egy esküvõ ennyi teendõvel jár...

Az igazság az, hogy nemcsak egész nap, de egész éjszaka is Ti lesztek a fókuszban és biztosak lehettek benne, hogy vendégeitek egy percre sem veszik le a szemüket Rólatok, így érdemes a ceremóniák mélyreható megszervezése mellett az estére is szentelni energiát, hiszen a táncparketten ugyanúgy figyelik majd minden lépéseteket, mint hogy az oltár elõtt kimondjátok-e az egybehangzó IGEN-t. ;)
Nos, a Tailor Dance Tánciskola abban tud Nektek segíteni, hogy ez az igazán ritka és tökéletes nap az este folyamán is tökéletes legyen. Hiszen a megtanult tánc(ok) önbizalmat ad(nak), így magabiztosan lejthetitek közös életetek elsõ néhány táncát a parketten!

Miután eldöntöttétek, mit is szeretnétek táncolni, és a zenét is sikerült hozzá kiválasztani, igény szerinti koreográfiát tanulhattok be úgy, hogy közben oldjátok az egyébként szervezéstõl stresszes, feszült hétköznapokat! :)

Legyen szó bármilyen táncról, Keringõkrõl, vagy kedves, vicces modern tánc mixrõl, disco mixrõl, szinte bármilyen elképzelés megvalósítható!

Várom Megkereséseteket!

Az alábbi kis videóban
Fodor János - Fodorné Kocsi Brigitta fantasztikus esküvői táncát láthatjátok,  koreografálást  a Tailor Dance Tánciskola végezte! A fotón pedig Kármán Krisztián barátom, feleségével Kármán Varga Hajnalkával látható!
Természtesen ez csak egy megoldás a számtalan zenei ötlet és koreográfia közül!

Nézz szét galériánkban, szinte minden elképzelés megvalósítható!! Keressetek bizalommal!
Copryght: Tailor Dance Kft. Minden jog fenntartva!| Jogi információk|Design by: SzR